Het verhaal van Byloot

In mei 2020, zat ik vanwege een COVID-19 in quarantaine. Die week was ik voornamelijk bezig met mijn studie bedrijfskunde, totdat ik per toeval een advertentie zag van een kralenwinkel in Maastricht.

Dit wekte meteen mijn interesse, en ik vroeg mijn moeder of ze toevallig wat kralen had liggen die ik kon gebruiken om sieraden te maken. Als je mijn moeder een beetje kent, weet je dat ze alles in huis heeft als het gaat om knutselen, dus het antwoord was simpel: ja, dat had ze.

Er kwam een complete doos tevoorschijn met sieradenonderdelen. Ik begon met het maken van met de hand gemaakte kralensieraden en al snel vroegen mijn vriendinnen of ik er ook voor hen kon maken. Ik vond deze nieuwe hobby zo leuk dat ik een Instagram-profiel aanmaakte (@Bylo.ot), en na verloop van tijd volgde een verkooppunt bij Bymas & Lex in de Lier. Niet veel later bouwde ik mijn eigen webshop met wat hulp van mijn broer.

Nu zijn we 3,5 jaar verder en heb ik veel meegemaakt met Byloot. De kwaliteit van mijn sieraden is verbeterd, ik heb de sieraden kunnen verkopen in verschillende winkels en heb deelgenomen aan tal van kerstmarkten en beurzen. Byloot is meer geworden dan een hobby; het is een passie en een manier om mijn creativiteit te uiten.

Dank je wel dat je deel uitmaakt van deze geweldige reis. Jouw steun en waardering geven energie aan Byloot, en laten het schitteren als nooit tevoren.

About the owner of byloot

Picture perfect

Voor Instagram en de webshop zijn mooie foto's van de producten nodig. Foto's maken is iets wat ik altijd leuk heb gevonden, dus ik besloot al snel om een professionele camera te kopen. Een grote investering, maar ik hou ervan om achter de camera te staan en te proberen de producten zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hier haal ik veel plezier uit.

''A DREAM I STILL LIVE IN''