Inspiratie

Deze inspiratiepagina is gemaakt voor elke sieradenliefhebber die op zoek is naar de mooiste sieraden.

Byloot is een boho & tijdloos sieradenmerk gevestigd in Nederland. Handgemaakte sieraden van hoge kwaliteit, alledaagse sieraden die elke vrouw wil hebben! Ontdek de nieuwste modetrends, waaronder sieradeninspiratie, roestvrijstalen kettingen, unieke kettingen, boho-armbanden, esthetische ringen en opvallende oorbellen. Verzending door heel Europa, Nederland, Duitsland, België, enz. Koop jouw nieuwe favoriete sieraden op byloot.nl.

Issue 02

Byloot het magazine

Ontdek de betovering van feestelijke glans in ons nieuwe Byloot magazine! Verken onze sprankelende collectie sieraden en laat je inspireren voor elke gelegenheid. Van glitterende oorbellen tot weelderige statement pieces, vind je perfecte feestaccessoires. Blader door onze pagina's vol prachtige foto's en boeiende verhalen. Leer tips en trends kennen om je feestlook te verfraaien en te schitteren. Bij Byloot is luxe toegankelijk en elk juweel vertelt een uniek verhaal. Laat het magazine je betoveren en de feestdagen verlichten met glans. Mis deze sprankelende editie niet, waar elk detail de magie van Byloot vastlegt!

Bekijk het magazine
Het nieuwe magazine van byloot over alle trends in sieraden land

Issue 01

Byloot het magazine

In dit magazine lees je alles over het verhaal van Byloot, tips om een mooie layer party te creëren, de nieuwe branding en vooral veel mooie inspiratie foto's van de producten.

Bekijk het magazine

Frequently asked questions

FAQ

Verkleuren de sieraden?

Als een sieraad verkleurt, komt dat door een reactie op vloeistoffen. De meeste sieraden van Byloot zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze verkleuren niet, zelfs niet als ze in contact komen met een vloeistof. Handgemaakte sieraden zijn gemaakt van andere materialen en kunnen soms reageren op vloeistoffen. Twijfel je? Stuur ons dan een berichtje!

Maak je alles zelf?

Toen ik begon, maakte ik alle sieraden zelf. Na verloop van tijd merkte ik dat er ook veel vraag was naar roestvrijstalen sieraden zoals ringen en oorbellen. Die maak ik momenteel niet zelf. Het is echter altijd mogelijk om je sieraden op maat te laten maken. Zo kun je zelf je perfecte sieraad samenstellen.

Waar kan ik de Byloot sieraden bekijken en kopen?

Vanaf februari 2023 kun je een mooie selectie van het Byloot assortiment bekijken in de Beauty X winkel in Wateringen, Pijnacker en Naaldwijk. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken om de sieraden te bekijken in het atelier in Kwintsheul. Via de socials houd ik je op de hoogte van al het nieuws rondom Byloot en ook zal ik hier aankondigen wanneer ik aanwezig ben op een markt of beurs.

24/7 op de hoogte blijven?

Volg ons op Instagram.

Zijn alle oorbellen nikkelvrij?

Ja, de oorbellen zijn nikkelvrij volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Deze wetgeving houdt in dat metalen sieraden niet meer dan 0,5 μg nikkel per cm2 per week mogen afgeven bij intensief huidcontact. Elke huid is anders en kan daarom anders reageren op sieraden. Als je hier meer over wilt weten, kun je me altijd een berichtje sturen.

Het sieraad is uitverkocht, komt het nog terug?

Ja en nee... Sieraden die ik ontwerp en selecteer worden in kleine voorraden gemaakt. Ik vind het belangrijk dat er regelmatig vernieuwing is binnen de Byloot collectie. Je kunt me natuurlijk altijd een berichtje sturen om te vragen of je favoriete product terugkomt.