FAQ

De meest gestelde vragen worden hier in de verschillende categorieën beantwoord. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met me op en ik help je graag verder!

Frequently asked questions

FAQ

Verkleuren de sieraden?

Als een sieraad verkleurt, komt dat door een reactie op vloeistoffen. De meeste sieraden van Byloot zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze verkleuren niet, zelfs niet als ze in contact komen met een vloeistof. Handgemaakte sieraden zijn gemaakt van andere materialen en kunnen soms reageren op vloeistoffen. Twijfel je? Stuur ons dan een berichtje!

Maak je alles zelf?

Toen ik begon, maakte ik alle sieraden zelf. Na verloop van tijd merkte ik dat er ook veel vraag was naar roestvrijstalen sieraden zoals ringen en oorbellen. Die maak ik momenteel niet zelf. Het is echter altijd mogelijk om je sieraden op maat te laten maken. Zo kun je zelf je perfecte sieraad samenstellen.

Waar kan ik de Byloot sieraden bekijken en kopen?

Vanaf februari 2023 kun je een mooie selectie van het Byloot assortiment bekijken bij verschillende winkels en salons. Bekijk onze verkooppunten. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken om de sieraden te bekijken in het atelier in Kwintsheul. Via de socials zal ik je op de hoogte houden van al het nieuws rondom Byloot en ik zal hier ook aankondigen wanneer ik aanwezig zal zijn op een markt of beurs.

Blijf up to date 24/7?

Volg Byloot op Instagram.

Zijn de oorbellen nikkelvrij?

Ja, de oorbellen zijn nikkelvrij volgens de richtlijnen van de Europese Unie. Deze wetgeving houdt in dat metalen sieraden niet meer dan 0,5 μg nikkel per cm2 per week mogen afgeven bij intensief huidcontact. Elke huid is anders en kan daarom anders reageren op sieraden. Als je hier meer over wilt weten, kun je me altijd een berichtje sturen.

Het sieraad is uitverkocht, komt het nog terug?

Ja en nee... Sieraden die ik ontwerp en selecteer worden in kleine voorraden gemaakt. Ik vind het belangrijk dat er regelmatig vernieuwing is binnen de Byloot collectie. Je kunt me natuurlijk altijd een berichtje sturen om te vragen of je favoriete product terugkomt.

Het nieuwe magazine van byloot over alle trends in sieraden land

Byloot het magazine

In dit magazine lees je alles over het verhaal van Byloot, tips om een mooie layer party te creëren, de nieuwe branding en vooral veel mooie inspiratie foto's van de producten.

Bekijk het magazine

Magazine 01

Want to read the english version?